fapma-menorcaAmb data de divendres 4 d’abril, FAPMA Menorca ha presentat als jutjats de Palma una querella criminal contra José Ramón Bauzá, Juana Maria Camps i Guillem Estarellas.

Aquesta acció arrenca dels acords que es van adoptar a les assemblees dels passats mesos de setembre i octubre. Abans d’arribar-hi s’han esgotat totes les vies (mobilització, aules buides, recursos administratius, recursos a la defensora del poble, etc). Creiem que en els darrers mesos s’han dut a terme actuacions molt greus i aparentment irregulars o il·legals. Entre elles: imposar el projecte de TIL als centres en contra de l’opinió dels conselles escolars, expedientar els directors de forma arbitrària i aprovar el TIL per Decret Llei després que hagués estat suspès pel Tribunal Superior de Justícia de Balears.

Aquestes actuacions van en contra del tipus de sistema educatiu que defensam i, si s’han fet de forma irregular, no podem deixar-les passar per alt. Per açò, ara demanam a la justícia que s’hi pronunciï; que digui si són correctes o no. Nosaltres, com a organització social, no esteim ni a governs ni a parlaments. L’única via que tenim per fer prevaldre els nostres drets és invocar-los davant de la justícia.

Les despeses de la querella s’han pagat fins ara amb aportacions voluntàries. Per continuar sostenint les despeses, hem posat en marxa una campanya de micromecenatge a www.totsuma.cat/querellabauza . FAPMA Menoraca no destinarà doblers del seu pressupost ordinari a aquesta acció.

Cordialment,

FAPMA Menorca