Des de la UIB ens fan arribar aquesta proposta de mercadet solidari.

Per als dies 11 i 12 de desembre de 2013 el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable i la Direcció de l’Estratègia de la Comunicació i Promoció Institucional de la UIB organitzen, amb el suport de la Direcció General de Cooperació i Immigració del Govern de les Illes Balears, sota el lema La UIB oberta de pinte en ample, un mercadet de comerç just, entitats socials i artesania local, acompanyat per tot un ventall d’activitats culturals com teatre, música, ball, cercavila i tallers de contacontes, entre d’altres.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és obrir les portes de la UIB a un espai de consum responsable abans de les festes de Nadal, per tal de fer difusió de la importància del comerç just i del consum local en aquestes dates tan assenyalades, així com facilitar un espai d’acostament a la tasca, els valors i la missió de les entitats socials de les Illes en el context actual. Concretament el mercadet es realitzarà a les instal·lacions de l’estació de metro del campus universitari, que amablement han estat cedides pels Serveis Ferroviaris de Mallorca per a aquests dies.

Us volem convidar a totes les activitats i desitjam que puguem gaudir tots plegats de dos dies de mercadet i espectacles. També us convidam a fer-ho extensiu als vostres familiars i amics.

Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat 
Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable
Universitat de les Illes Balears