El passat 28 de febrer, tots els que de valent hem dedicat energies per tal d’aconseguir un pacte educatiu, vàrem rebre l’honor de que el Govern Balear atorgàs la Plataforma Illes per un Pacte amb el Premi Ramon Llull del 2017 en l’àmbit de l’ensenyament.

Les federacions d’associacions de pares i mares de totes les illes, agrupades a COAPA Balears, formam part d’aquesta Plataforma i hem tingut una implicació important a la recerca del consens amb els companys i companyes d’altres entitats i d’altres illes. Per això ens sentim un poc nostre aquest guardó, tant a títol personal com pel que fa a les APIMA que en formam part i que som part de les comunitats educatives que toquen la realitat dia rere dia.

Rebem aquest guardó amb agraïment i alegria perquè recompensa una llarga trajectòria de feina voluntària, de cooperació, d’hores i hores de diàleg per aconseguir el consens amb l’únic objectiu de posar les bases per la millora del nostre sistema educatiu. Feina que hem fet sempre pensant en el futur dels nostres fiets i fietes, interès principal que ens ha permès centrar-nos en els punts en comú i no en línies vermelles.

Esperem que aquest guardó sigui l’avançament del premi que serà aconseguir entre tots que el pacte educatiu sigui una realitat.

Més informació: