II CURS D’ANIMACIÓ TEATRAL PER A MESTRES, PARES I MARES I ESTUDIANTS
Curs destinat a mestres, professors i educadors d’ensenyament infantil, primari i secundari. Pares i mares i estudiants que, un cop acabats els seus estudis, es vulguin dedicar a la docència.
DATES I HORARI Dilluns 1 de febrer, de 16 a 19 h. Dijous 4 de febrer, 16 a 19 hores Dilluns 8 de febrer, de 16 a 19 hores Dijous 11 de febrer de 16 a 19 hores Dilluns 15 de febrer, de 16 a 19 hores Dijous 18 de febrer, de 16 a 19 hores Dilluns 22 de febrer, de 16 a 18 hores.
LLOC : IES Guillem Cifre de Colonya. PREU: 40 €

OBJECTIUS Aquest projecte neix com a resposta a les peticions que el col·lectiu de professionals de l’ensenyament de Pollença i el Port de Pollença han presentat arrel de la seva participació a les diferents mostres de Teatre Escolar i Juvenil celebrades al municipi.PROGRAMA – El moviment i l’espai. El moviment lliure i lúdic. – La relació corporal. El llenguatge del cos i la relació amb l’altre. – Ocupació espaial. – El meu cos. – El gest i la pantomima. – L’acudit i el gag gestual: nocions de clown. – La interpretació d’un text. Creació i situació. – El muntatge i la presentació. – El moviment corporal, coreografia. – Propostes textuals

PROFESSORAT: Carles Pujols Gomez (Actor, professor i director de teatre) DATES D’INSCRIPCIÓ I MATRICULA Fins dia 28 de gener de 2010. Per formalitzar la matricula cal confirmar telefònicament si hi ha places (al telf. 971 53 00 15) i formalitzar el pagament al núm. de compte de l’Ajuntament a Colonya Caixa Pollença 000.4111.579.8 a nom del curs i de la persona interessada i presentar el resguard del pagament al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya. Caldrà emplenar el full d’inscripció i lliurar una fotocòpia del document d’identitat i de la titulació.