El meu fill/a acaba l’ESO i haurà de triar entre dos camins: introduir-se al món laboral o continuar estudiant. Com puc ajudar-lo a prendre aquestes decisions? li he demanat abans o he mostrat interès sobre quines són les seves inquietuds? Ara és el moment de fer-ho.

És important que sigui ell/a qui prengui la decisió final ja que això marcarà el seu futur, pots ajudar-lo mostrant-li les ofertes educatives que hi ha dins l’àmbit de la formació professional o universitari.Recorda també què si encara no ho té massa clar no passa res, sempre té l’opció de canviar perquè saber reconèixer que l’objectiu que ens marquem en un moment de la nostra vida, a vegades, no és allò que esperem i és una manera madura de dir “això no ho vull”, han de tenir l’opció de poder dir “no és el que esperava”, “no em sent realitzat”, “vull un canvi”. Escolta’l

Aquí teniu la Guia d’Orientacions vocacionals

Demà té una exposició de classe i ja no sé com dir-li què tot anirà bé, vos deixem uns exercicis pràctics i molt senzills que podeu practicar amb ells. Molta sort!

Compartiu amb els teus contactes!