El passat dia 13 de juny CEAPA celebrà a Saragossa la seva XLV Assemblea General amb la participació de COAPA Balears juntament amb 41 Federacions i Confederacions de Pares i Mares d’Alumnes de tot l’Estat Espanyol. A dita Assemblea es va aprovar la gestió i balanços de l’actual Junta Directiva de CEAPA així com la modificació dels Estatuts i el Pla d’Activitats per al curs que ve.

Durant aquest curs que finalitza, CEAPA ha duit a terme diferents campanyes en defensa d’una educació de qualitat i equitativa pels nostres fills i filles destacant la campanya contra la Prova Individualitzada de 3er de Primària. L’oposició a la implantació de la LOMCE va ser general entre tots els representants a l’Assemblea. Altres temes de preocupació varen ser la càrrega de deures, el cost pels canvis de llibres de text, l’assetjament escolar, la situació de pobresa infantil en la que viu gran part de la població de l’Estat Espanyol, i altres temes que afecten a l’eduació.

Podeu ampliar la informació al comunicat de CEAPA: Nota de prensa CEAPA exige un Plan Nacional de la Convivencia Escolar para hacer frente al Acoso Escolar